росія хоче обходити санкції через Грузію і вже налагоджує канали контрабанди – розвідка

росія хоче обходити санкції через Грузію і вже налагоджує канали контрабанди – розвідка

Укрінформ
Російські агенти, щоб обійти запроваджені санкції, налагоджують канали контрабанди, які проходять, зокрема, територією Грузії.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Через введення міжнародних санкцій РФ позбулась можливості постачання великої номенклатури товарів військового, подвійного та цивільного призначення. Щоб обійти санкції російські агенти налагоджують канали контрабанди, які проходять, зокрема, територією Грузії. При цьому, представники грузинських спецслужб отримали вказівку від політичного керівництва не перешкоджати діяльності контрабандистів», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: росія перекинула до України війська з окупованих територій Грузії

Як зазначається, на сьогодні відомо про ще один канал постачання до РФ товарів військового призначення – Східною Азією. Через нього до країни-окупанта поставляються запчастини для техніки, електроніка та оптичні прилади. Також розглядається можливість відновлення авіасполучення між Грузією та РФ.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок заявила, що Німеччина посилить санкції проти режиму путіна та подбає про те, щоб винні у воєнних злочинах в Україні були притягнуті до відповідальності.

Фото: Аркадій Бабченко (Courtesy Photo)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-