Море для загарбників не буде спокійним навіть там, де немає шторму - Зеленський

Море для загарбників не буде спокійним навіть там, де немає шторму - Зеленський

Укрінформ
Українські військові показали загарбникам, що море для них не буде спокійним, навіть там, де немає шторму.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вдячний нашим захисникам, які показали окупантам, що море не буде для них спокійним, навіть там, де немає шторму. Бо там буде вогонь. Як на тих російських кораблях, які цього тижня відправились за відомим маршрутом з порту Бердянська. Хочу попередити усіх зрадників України, які перейшли на сторону ворога у Криму ще роки назад. Ви ж переходили, бо думали, що буде жити краще, а не тому, що хочете повторити трагічну долю своїх колег. Повторити їх долю, які загинули на тих кораблях, чи ще десь на землі чи морі України. Ну так і живіть, а це означає, подалі тримайтесь від наших міст, і від нашої армії», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що рахунок російських втрат на цій війні вже перевищив 16 тис. убитими, серед них - і вищі командири. За словами Зеленського, про вбитих російських генералів, полковників чи адміралів поки не доповідали, «але командувач однієї з армій окупантів і заступник командувача Чорноморським флотом вже є».

Як повідомлялося, поблизу порту Бердянськ зранку 24 березня ВМС Збройних сил України знищили великий десантний корабель російських військ.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-