Ткаченко прокоментував наміри рф зняти пропагандистський ролик на ЗАЕС

Ткаченко прокоментував наміри рф зняти пропагандистський ролик на ЗАЕС

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко радить не зважати на наміри російських агресорів зняти пропагандистський ролик на Запорізькій АЕС.

Як передає Укрінформ, про це він сказав під час телемарафону на українських телеканалах.

«Путін же кегебешник. А перша зброя кегебешників перед тим, як вони починають вбивати, - це дезінформація. Власне, він перекроїв весь медійний простір країни за 22 роки також під дезінформацію. Тому зважати на цю історію не потрібно. В принципі, в Європі і в тих країнах, які сумнівалися, це прекрасно розуміють, головне, щоб вони почали діяти», - зазначив Ткаченко.

Він також прокоментував пропагандистське відео з путіним та представницями російських авіаліній, яким той, зокрема, розповідав про «операції ЗС РФ» в Україні.

«Я не знаю, чи це був фейк чи не фейк. Мені «сподобалися» обличчя цих переляканих молодих жінок, тому що більшість з них дивилися долу або не розуміли, що відбувається. Кілька з них дивилися очима завзятих комсомолок на обличчя свого вождя. Оце фактично вирок для путіна, тому що якщо оточувати – фейково чи не фейково – людьми з такими обличчями, більше ні про що не потрібно говорити», - сказав міністр.

Як повідомлялося, на Запорізьку атомну електростанцію російські війська завезли 14 журналістів-пропагандистів для зйомки сюжетів про "безпеку" на станції та "вдячність" працівників АЕС.

Також повідомлялося, що 5 березня з'явився пропагандистський ролик з путіним, який буцімто зустрічався з представницями російських авіаліній у Москві. Проте українські експерти заявили, що відео було зроблено із застосуванням технології хромакею (технологія поєднання двох і більше зображень або кадрів в одній композиції). В РНБОУ зазначили, що «мікрофон помилковий, як і вся «масовка» на відео. Сам путін, на думку багатьох, перебуває зараз у своєму бункері на горі Ямантау. Це ще одне підтвердження, що путін боїться відповідальності за те, що накоїв».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-