Резніков спростував російські фейки: У Міноборони та Генштабі ЗСУ всі на місцях і працюють

Резніков спростував російські фейки: У Міноборони та Генштабі ЗСУ всі на місцях і працюють

Укрінформ
Росіяни поширюють фейки, що нібито частина українських урядовців хоче залишити робочі місця.

Про це міністр оборони Олексій Резніков написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Російські окупанти поширюють фейки начебто про бажання частини урядовців залишити робочі місця. Це дезінформація. Не дочекаються. Я у Києві. Згідно з протоколом безпеки, а також для проведення нагальних нарад, доводиться змінювати місце перебування. Усі заступники міністра оборони працюють по своїх функціональних завданнях. У Міністерстві оборони і Генеральному штабі усі на місцях і виконують свої обов’язки", - написав Резніков.

Він наголосив, що управління обороною "повністю кероване і здійснюється на усіх напрямках, де Росія атакувала нашу країну".

"Я постійно на зв’язку з командуванням Збройних сил України, Президентом України і Прем’єр-міністром України. Також веду перемовини з міжнародними партнерами. Армія продовжує завдавати ворогу суттєвих втрат, знищувати техніку та особовий склад окупантів. Ми обов’язково переможемо!" - наголосив міністр оборони.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні і розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-