Криза навколо України була створена Росією, тож це російська криза – Боррель

Криза навколо України була створена Росією, тож це російська криза – Боррель

Укрінформ
Криза навколо України була штучно створена Росією, тож цю кризу не варто називати українською, тому що вона, по суті, є російською кризою.

Про це в понеділок у Твітері написав Високий представник ЄС Жозеп Боррель за підсумками зустрічі з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою у форматі Ради міністрів ЄС із закордонних справ, передає Укрінформ.

«Радий, що з нами міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сьогодні на Раді із закордонних справ, яка обговорює останній розвиток у нашій спільній Європейській безпеці. Це не українська криза, а російська криза, оскільки вона була створена Росією», - наголосив Високий представник ЄС.

Читайте також: Україна закликала ЄС вже зараз запровадити частину санкцій проти Росії

Він подякував Кулебі за участь у зустрічі європейських міністрів.

Як повідомлялося, в понеділок у Брюсселі відбулася зустріч міністрів закордонних справ Євросоюзу з керівником зовнішньополітичного відомства України Дмитром Кулебою.

Український урядовець наголосив, що найкращою відповіддю на російське військове нарощування вздовж кордонів України та на загрозу нової війни в Європі могло б стати підтвердження Європейським Союзом європейської перспективи України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-