Розвідка володіє всією інформацією про російські війська в ОРДЛО - Резніков

Розвідка володіє всією інформацією про російські війська в ОРДЛО - Резніков

Укрінформ
Розташування озброєнь та живої сили в ОРДЛО повністю відслідковують українські безпілотники «Байрактар», які перебувають на постійному чергуванні.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі «Свободи слова» на ICTV заявив міністр оборони Олексій Резніков.

«Наша розвідка відслідковує все 24/7, а головне - порівнює все з даними наших партнерів, які отримують інформацію своїми шляхами, включаючи супутникове спостереження. До того ж хочу нагадати, що у нас у повітрі на постійному чергуванні перебувають українські «Байрактари», від ока яких приховати не можна практично нічого. Ми знаємо точно всі місця розташування озброєння, навіть того, що завозиться сьогодні для потреб 1-го та 2-го АК, які є складовою частиною ЗС РФ. І я нагадаю, що за нашими даними, 2 тисячі кадрових офіцерів ЗС РФ знаходяться на території ОРДЛО, керуючи найманцями та іншими покидьками», - розповів Резніков.

Читайте також: ЗСУ не допустять провокацій на лінії зіткнення - головнокомандувач

Він також запевнив, що українські військові, дислоковані в зоні ООС, цілком готові дати відсіч на підставі ст. 51 Статуту ООН, де йдеться про право на самозахист.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 лютого вздовж кордонів України з боку РФ, Білорусі, ОРДЛО було зосереджено 119 тисяч військових РФ. Разом з повітряним та морським компонентом ця цифра становить 140 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-