Окупанти переводили окремі підрозділи у вищий ступінь боєготовності – розвідка

Окупанти переводили окремі підрозділи у вищий ступінь боєготовності – розвідка

Укрінформ
У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ тривають планові заходи бойової підготовки. Основну увагу противник приділяє злагодженню дій у складі рот та батарей.

Про це йдеться у повідомленні розвідки Міноборони у Фейсбуці, передає Укрінформ

Зокрема, протягом тижня на полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях проводились заняття з вогневої підготовки та водіння машин із артилерійськими, танковими та мотострілецькими підрозділами. Водночас окремі підрозділи з’єднань і частин окупантів приводились у вищі ступені бойової готовності з метою перевірки.

Читайте також: Росія завезла в ОРДЛО пальне, озброєння та військову технікурозвідка

За даними розвідки, контроль проведення заходів бойової підготовки та перевірка навченості особового складу здійснювались представниками вищих органів військового управління ЗС РФ.

Як повідомлялось, у тимчасово окупованих населених пунктах Донецької та Луганської областей спостерігається загострення соціальної обстановки. Командування ЗС РФ продовжує інтенсивні заходи для поповнення особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів новобранцями завдяки місцевому населенню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-