Росія завезла в ОРДЛО пальне, озброєння та військову техніку – розвідка

Росія завезла в ОРДЛО пальне, озброєння та військову техніку – розвідка

Укрінформ
Командування ЗС РФ приховано завезло залізничним і автомобільним транспортом до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів до 9 тис. тонн пального, танки, БМП, САУ та безпілотники.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони. 

«Командування ЗС РФ продовжує логістичне забезпечення оперативного угруповання російських військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, у січні окупанти приховано завезли залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів до 9 тис. тонн пального, кілька одиниць танків і броньованих машин, самохідних артилерійських установок, безпілотних літальних апаратів російського виробництва, інше озброєння та боєприпаси, у тому числі для артилерійських систем і мінометів», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В ОРДЛО зафіксували понад 200 одиниць техніки окупантів за межами зберігання

Крім того зазначається, що наприкінці січня командування окупаційних військ направило до вищих органів управління ЗС РФ заявки на комплектування з’єднань і частин 1 та 2 АК додатковим озброєнням, а також на постачання запасних частин (агрегатів) для відновлення (ремонту) військової техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 18 січня ГУР МОУ повідомило, що командування збройних сил Російської Федерації нарощує інтенсивність заходів бойової підготовки окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-