Охорона кораблів і портів: розвідники провели навчання у Чорному морі

Охорона кораблів і портів: розвідники провели навчання у Чорному морі

Укрінформ
Розвідники Військово-Морських сил Збройних сил України взяли участь у комплексі навчань та тренувань з бойової готовності в морських та прибережних районах Чорного моря.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони з посиланням на ВМС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Так, на півдні України проведений плановий комплекс навчань і тренувань з бойової готовності Військово-Морських сил ЗСУ, який здійснювався у взаємодії з підрозділами Повітряних сил ЗСУ.

Зокрема учасники заходу перевірили свою готовність до реагування на кризові ситуації та відпрацювали спільні дії корабельним, береговим і повітряним компонентами.

До навчань були залучені корабельно-катерні тактичні групи, літаки, вертольоти, підрозділи артилерії та морської піхоти.

Читайте також: Українські військові опанували гранатомет SMAW D: він виявився легким у використанні

Відпрацьовувались питання ведення розвідки, оборони узбережжя й портів, охорони судноплавства тощо.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 20 січня поблизу Одеси 28-а окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу провела тактико-спеціальне навчання з прикриття ділянки морського узбережжя.

Зокрема підрозділи бригади зайняли оборону десантно-доступних ділянок узбережжя від Коблева до Чорноморки, розмістивши бойову техніку та створивши систему вогню.

Фото: ГУР України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-