Біля Одеси військові на навчаннях «прикривали» морське узбережжя

Біля Одеси військові на навчаннях «прикривали» морське узбережжя

Фото
Укрінформ
Поблизу Одеси проводились військові навчання по прикриттю ділянок морського узбережжя.

Як передає Укрінформ, про це 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу повідомляє у Фейсбуці.

Військові навчання по прикриттю ділянок морського узбережжя біля Одеси / Фото: 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу

"Учора одесити бачили на пляжах та вулицях міста бойову техніку та військовослужбовців нашої бригади на навчаннях. 19-20 січня 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу провела тактико-спеціальне навчання по прикриттю ділянки морського узбережжя", - ідеться у повідомленні.

20 січня о 5 ранку, бригада отримала сигнал і підрозділи вирушили по вихідним районам.

Читайте також: Українські військові пройшли міжнародні курси, розроблені спільно з фахівцями НАТО

"Підрозділи бригади зайняли оборону десантно-доступних ділянок узбережжя від Коблево до Чорноморки, розмістивши бойову техніку та створивши систему вогню", - зазначили у бригаді.

Під час проведення навчання на території морського вокзалу бойову готовність перевіряли Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський та Командувач Оперативного командування "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук.

"Метою занять було навчання командирів всіх рівнів та штабів в ланці бригада – батальйон з якісного планування дій з прикриття ділянки морського побережжя та удосконалити практичні навички командира та штабу бригади, командирів і штабів батальйонів у прийнятті рішення за обставинами, що склалися, управлінні підпорядкованими підрозділами під час виконання бойових завдань у реальних умовах", - наголосили в бригаді.

Читайте також: Канада продовжить військову тренувальну місію UNIFIER в Україні - ЗМІ

Підкреслюється, що у відведенні терміни бригада впоралася з поставленими завданнями та показала високі професійні якості по прикриттю ділянки морського узбережжя.

Як повідомляв Укрінформ, 20 січня у Київській області на території аеропорту "Антонов" правоохоронці тренувались попереджати диверсії та теракти на об'єктах критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-