Україна хоче збільшення кількості міжнародних навчань у Чорному морі

Україна хоче збільшення кількості міжнародних навчань у Чорному морі

Укрінформ
Україна ініціювала переговорний процес з міжнародними партнерами щодо збільшення кількості навчань та заходів підготовки в Чорноморському регіоні.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський під час спільної з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом пресконференції у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Україна ініціювала переговорний процес з партнерами в Чорноморському регіоні задля підвищення заходів довіри, збільшення кількості навчань та заходів підготовки”, - зазначив він.

Зеленський висловив сподівання, що ця ініціатива знайде відгук у партнерів, наголосивши, що стабільність у Чорноморському регіоні — це спільний інтерес.

“Чим ефективніше ми співпрацюємо зараз, тим ефективніше наші суспільства зможуть відповідати на будь-які виклики у майбутньому”, - переконаний Президент.

Водночас він запевнив, що Україна є надійним партнером НАТО і прагне розвивати та поглиблювати свою взаємодію з Альянсом.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 15-16 грудня перебуває з робочим візитом у Брюсселі, де у середу взяв участь у шостому саміті Східного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-