Росія перекинула в ОРДЛО відремонтовану військову техніку та зброю - розвідка

Росія перекинула в ОРДЛО відремонтовану військову техніку та зброю - розвідка

Укрінформ
Російська Федерація перекинула в окремі райони Донецької та Луганської областей відремонтовану військову техніку та зброю.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило у Фейсбуці.

Командування Збройних сил Російської Федерації протягом жовтня продовжувало нарощувати боєздатність оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Читайте також: Окупанти мінують нові ділянки в тилу поблизу лінії розмежування - розвідка

“До з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК після ремонту на території Росії повернено понад 10 одиниць бойових машин піхоти і бронетранспортерів, доставлено понад 5,5 тис. тонн пального, нові партії озброєння та боєприпасів, у тому числі протитанкові керовані ракети, боєприпаси до 122-мм ракетних систем залпового вогню та 152-мм артилерійських систем, набої для великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок, протипіхотні міни ОЗМ-72 та МОН-52, безпілотні літальні апарати “Орлан-10” і “Гранат-1”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія може вдатися до нових провокацій проти місії ОБСЄ на сході України – розвідка

Крім того, для відновлення броньованої бойової техніки до ремонтно-відновлювальних підрозділів противника з території РФ завозились танкові двигуни, запасні частини та акумуляторні батареї.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7 годину ранку, 29 жовтня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-