Окупанти мінують нові ділянки в тилу поблизу лінії розмежування - розвідка

Окупанти мінують нові ділянки в тилу поблизу лінії розмежування - розвідка

Укрінформ
У тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей російські окупаційні війська встановлюють нові мінно-вибухові загородження, що створює додаткову небезпеку для цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

"Російські окупаційні війська продовжують нарощувати інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій. Противник відновлює вже наявні та обладнує нові позиції, у тому числі хибні, з використанням макетів техніки та озброєння", - ідеться в повідомленні.

Водночас окупанти активізували інженерні роботи та мінування ділянок місцевості у тилових районах неподалік від лінії зіткнення. При цьому противник розширює межі районів для розміщення техніки та озброєння і встановлює навколо них нові мінно-вибухові загородження з використанням протитанкових і протипіхотних мін ПФМ-1, ПОМ-2, ПМН-2, МОН-50, ОЗМ-72, заборонених міжнародними Конвенціями.

Читайте також: Окупанти закладають заборонені міни біля лінії зіткнення - розвідка

Зазначені дії російських окупаційних військ створюють додаткову небезпеку для цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях, наголошують у розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, з початку доби 22 жовтня в зоні ООС зафіксовано три порушення режиму припинення вогню, одне з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-