В ОРДЛО бойовики зганяють на збори «резервістів» - розвідка

В ОРДЛО бойовики зганяють на збори «резервістів» - розвідка

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ проводить черговий етап зборів так званих резервістів.

У зв’язку з низькою явкою охочих російські окупаційні адміністрації ініціювали введення штрафів у розмірі 30 тис. рос. рублів за відсутність у «паспорті ДНР» штампу про «взяття громадянина на військовий облік». Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Командування ЗС РФ нарощує підготовку військовозобов’язаних запасу для комплектування з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Читайте також: Окупанти частіше застосовують ДРГ із кадровими російськими офіцерами – розвідка

Протягом 29 червня – 3 липня 2021 на полігонах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК (Армійський корпус) триватиме третій етап зборів з резервістами», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що особливу увагу противник приділяє підготовці спеціалістів артилерійських та мінометних підрозділів. До перевірки проведення зборів залучено офіцерів командування ЗС РФ

Читайте також: Окупанти дедалі активніше запускають безпілотники - Україна в ОБСЄ

Водночас наголошують в пресслужбі, відмічено низький рівень прибуття військовозобов’язаних запасу для участі у попередніх етапах зборів резервістів, які тривали 17-19 та 22-26 червня 2021. У цьому зв’язку російські окупаційні адміністрації ініціювали введення штрафів у розмірі 30 тис. рос. рублів за відсутність у «паспорті ДНР» штампу про «взяття громадянина на військовий облік».

Як повідомляв Укрінформ, окупанти забирають у «резервісти» всіх чоловіків до 35 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-