Окупанти частіше застосовують ДРГ із кадровими російськими офіцерами – розвідка

Окупанти частіше застосовують ДРГ із кадровими російськими офіцерами – розвідка

Відео
Укрінформ
Російські окупаційні війська збільшили інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) та снайперів. Окрім того, для «військовозобов’язаних» запасу на семи полігонах проводяться військові збори.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Анна Новіцька з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«Командування збройних сил Російської Федерації продовжує заходи з дестабілізації обстановки вздовж лінії зіткнення... Зокрема, противник збільшив інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних груп, сформованих переважно з кадрових офіцерів збройних сил Російської Федерації. Кожна така група включає снайперів, озброєних гвинтівками калібру 12,7 мм. Вони обладнані приладами нічного бачення та безшумної стрільби для здійснення обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил з метою провокації на відкриття вогню у відповідь», - повідомила речниця.

Водночас, зазначила Новіцька, окупанти нарощують бойові спроможності оперативного угруповання російських окупаційних військ. Так, у з’єднаннях і частинах першого і другого армійських корпусів триває другий етап зборів з «військовозобов’язаними» запасу. Заняття проводяться на полігонах «Центральный-1», «Южный», «Восточный», «Славный», «Передовой», «Удалой», «Приморский».

Читайте також: У зоні ООС окупанти 14 разів порушили «тишу», поранений український боєць

Як повідомляв Укрінформ, російські окупаційні війська від початку доби 25 червня чотири рази порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-