Росія перекинула на окупований Донбас дрони та станції РЕБ – розвідка

Росія перекинула на окупований Донбас дрони та станції РЕБ – розвідка

Укрінформ
З початку березня до з’єднань і частин армійських корпусів терористичних ДНР/ЛНР автомобільним транспортом завезено нові партії протитанкових і протипіхотних мін, безпілотні літальні апарати та пальне.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Марія Сальнік з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«Російська Федерація продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для постачання на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях зброї, боєприпасів та майна військового призначення. З початку березня до з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів автомобільним транспортом завезено нові партії протитанкових і протипіхотних мін, безпілотні літальні апарати, станції радіоелектронної боротьби та декілька десятків військових позашляховиків для підрозділів «швидкого реагування». Залізничним транспортом доставлено понад 5 тис. тонн пального», - повідомила речниця.

Водночас Сальнік відзначила, що розповсюджені у соціальних мережах і російських ЗМІ повідомлення про переміщення з Російської Федерації на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях понад 100 танків Т-72 є фейками, які використовуються пропагандою противника для посилення деструктивного впливу на місцеве населення.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного з гранатометів

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 22 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-