Окупанти минулої доби п'ять разів зривали «тишу» на Донбасі

Окупанти минулої доби п'ять разів зривали «тишу» на Донбасі

Укрінформ
Протягом минулої доби, 22 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

"В смузі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», поблизу населеного пункту ПІСКИ окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 та 82 калібрів. А неподалік БОГДАНІВКИ, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших воїнів з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу населеного пункту ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи гранатомети різних систем. У передмісті ТАРАМЧУК – вогонь вели з великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія концентрує техніку та бойовиків у двох точках на Донеччині - ЗМІ

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Українська сторона СЦКК підготувала ноту на адресу місії ОБСЄ із матеріалами розслідування за фактами відвертих маніпуляцій з боку російсько-окупаційних військ, серед яких, матеріали відеофіксації подій в районі населеного пункту Олександрівка, що на тимчасово окупованій території.

Читайте також: З семи КПВВ «перехід» працює лише у «Станиці Луганській» – ДПСУ

Станом на 7 годину ранку 23 березня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Біля населеного пункту Водяне, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь по українським бійцям з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-