Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного з гранатометів

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного з гранатометів

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 12.00 23 березня один раз порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Марія Сальнік.

«Від початку поточної доби, станом на 12 годину в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано один випадок порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Вогонь по наших воїнах відкривали з гранатометів різних систем та стрілецької зброї біля населеного пункту Водяне», - повідомила речниця.

За словами Сальнік, військовослужбовці ЗСУ і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Натомість Російська Федерація і надалі нарощує бойовий потенціал на тимчасово окупованих територіях та біля кордонів України з метою ескалації ситуації та підтримання напруги в регіоні.

Читайте також: Під Харковом затримали бойовика «ЛНР»

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 22 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Втрат серед особового складу ОС внаслідок ворожих обстрілів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-