Місія ОБСЄ зафіксувала 27 порушень перемир’я за добу

Місія ОБСЄ зафіксувала 27 порушень перемир’я за добу

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала минулої доби 1 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 26 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 37/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 16 лютого 2021 року.

У Донецькій області СММ зафіксувала 1 порушення режиму припинення вогню (вибух невизначеного походження) в районі на північ від н. п. Широкине”, - йдеться у звіті.

Нагадується, що за попередню добу в цій області було зафіксовано 12 порушень режиму (всі, крім одного, сталися північніше Широкиного).

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ зафіксували навчання окупантів із бойовою стрільбою в зоні безпеки

"У Луганській області Місія зафіксувала 26 порушень режиму припинення вогню (зокрема 14 вибухів невизначеного походження)", - повідомили в СММ.

Одне з порушень сталося на південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте, а переважна більшість решти порушень — на південний схід від н. п. Попасна (підконтрольний урядові, 69 км на захід від Луганська).

За попередню добу на Луганщині було зафіксовано 13 таких порушень (усі сталися південно-східніше Попасної).

Читайте також: Місія ОБСЄ торік нарахувала 850 обмежень пересування, 96% з вини окупантів

Як повідомляв Укрінформ, раніше у тематичному звіті СММ ОБСЄ повідомлялося, що близько 76% усіх порушень режиму припинення вогню у 2020 році на Сході України відбулися у 4 "гарячих точках" уздовж лінії зіткнення, а саме: район Попасна-Первомайськ-Золоте, трикутник Авдіївка-Ясинувата-Донецький аеропорт, райони на схід та північний схід від Маріуполя та райони на південний захід, південь та південний схід від Світлодарська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-