Місія ОБСЄ зафіксувала 39 порушень перемир’я на Донбасі

Місія ОБСЄ зафіксувала 39 порушень перемир’я на Донбасі

Укрінформ
СММ ОБСЄ минулої доби зафіксувала 39 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, на Луганщині зберігалася "тиша".

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №16/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 22 січня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 39 порушень режиму припинення вогню (усі, крім одного, вибухи невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти за день чотири рази порушили «тишу», під Новолуганським працював снайпер

Майже всі порушення сталися в районах на північ від Донецької фільтрувальної станції (ДФС; 15 км на північ від Донецька).

"Як і за попередній звітний період, у Луганській області Місія не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню", - повідомили в СММ.

Читайте також: В ОБСЄ кажуть, що невідведені «Гради» окупантів досі стоять під Краснолуцьким

Востаннє порушення режиму припинення вогню на Луганщині було зафіксовано Місією ввечері 17 січня.

Загалом після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, на якому досягнуто домовленості про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня 2020 року і до кінця звітного періоду СММ зафіксувала щонайменше 6 360 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-