Окупанти під час «тиші» встановлюють нові мінні загородження – розвідка

Окупанти під час «тиші» встановлюють нові мінні загородження – розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська використовують режим «тиші» на окупованих частинах Донецької та Луганської областей для удосконалення інженерного обладнання своїх передових позицій та для мінування нових територій.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Юлія Шевченко з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«Командування оперативного угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях використовує режим «тиші» для удосконалення інженерного обладнання передових позицій з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. Зокрема, встановлюються нові мінні загородження з використанням протипіхотних мін російського виробництва, які заборонені міжнародними договорами», - повідомила Шевченко.

Читайте також: За місяць РФ перекинула на окупований Донбас тонни пального – розвідка

При цьому, наголосила речниця, російські окупанти здійснюють мінування без складання карт мінних полів, що призводить до збільшення втрат їх особового складу та загибелі і травмування цивільного населення.

Читайте також: Мешканці окупованого Донбасу обурені вимогою «влади» щодо українських паспортів

Як повідомляв Укрінформ, режим повного та всеосяжного припинення вогню на Донбасі був встановлений з 00:01 27 липня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-