Українські військові прибули до Німеччини для участі в навчаннях НАТО

Українські військові прибули до Німеччини для участі в навчаннях НАТО

Фото
Укрінформ
Особовий склад і техніка підрозділів Збройних сил України, які братимуть участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XIV, прибули до Німеччини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"До навчального центру "Хохенфельс" Сухопутних військ ЗС США, що у Німеччині, прибув особовий склад та техніка підрозділів Збройних сил України, які братимуть участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XIV. Так, український взвод позначення дій противника від Міжнародного центру миротворчості та безпеки на БМП-1 діятиме у складі американського батальйону OPFOR", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, механізована рота укомплектована БМП-2, а також має зенітне та розвідувальне відділення. Рота діятиме у складі танкового батальйону ЗС США з виконанням завдань, які безпосередньо полягатимуть у веденні розвідки та наступальних і оборонних дій. Крім того, підрозділ Сил спеціальних операцій ЗСУ діятиме у складі BLUEFOR.

Підрозділи ЗСУ прибули до Німеччини для участі в навчаннях Combined Resolve XIV / Фото: mil.gov.ua

В пресслужбі нагадали, що в навчаннях Combined Resolve XIV візьмуть участь близько 3500 військовослужбовців збройних сил країн-членів НАТО та партнерів.

Читайте також: Швеція вирішила посилити оборонну діяльність у Балтійському морі

Як повідомляв Укрінформ, Україну представлятимуть підрозділи від 28 окремої механізованої бригади, Міжнародного центру миротворчості та безпеки і Сил спеціальних операцій. Серед учасників цьогорічних маневрів підрозділи від збройних сил Італії, Литви, Північної Македонії, Румунії, Словенії, США та Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-