Дискусію щодо точок розведення військ на Донбасі продовжать у Мінську — Кулеба

Дискусію щодо точок розведення військ на Донбасі продовжать у Мінську — Кулеба

Укрінформ
Дискусія щодо трьох наступних точок розведення військ у зоні конфлікту на Донбасі буде продовжена на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську 11 березня.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є три додаткові точки, де ми хочемо проводити розведення, вони обговорюються. 11 березня має відбутися чергове засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, де ця дискусія буде продовжена", - сказав Кулеба.

Читайте також: Кулеба визначив п'ять пріоритетів на посаді глави МЗС

Він додав, що ми «дуже чітко і планово» ідемо шляхом реалізації ініціатив Президента Володимира Зеленського, спрямованих на встановлення миру в Україні.

"Але найголовніше, що мир – це відновлення територіальної цілісності (України), ми завжди повинні про це пам’ятати. Але ми не маємо справу з легким партнером – будемо розмовляти, будемо шукати розв’язки, тому що наша мета зрештою – це саме наша держава", - зазначив глава МЗС. 

Читайте також: США в ОБСЄ: Для миру на Донбасі Росія мусить проявити таку ж політичну волю, як Україна

Раніше Європейський Союз рішуче засудив ескалацію насильства на Донбасі та закликав Росію забезпечити, щоб підтримувані нею збройні формування повністю дотримувалися режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-