Кучма: 18 вересня у Мінську можуть погодити дату розведення військ у Петровському і Золотому

Кучма: 18 вересня у Мінську можуть погодити дату розведення військ у Петровському і Золотому

Укрінформ
На наступному засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську може бути погоджено остаточну дату відведення військ у районі Петровського і Золотого.

Про це заявив журналістам представник України в ТКГ Леонід Кучма у кулуарах 16-ї Щорічної зустрічі YES, організованої Фондом Віктора Пінчука, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Питання безпеки завжди у нас головне, питання обміну заручниками (на засіданнях ТКГ - ред.). Питання безпеки – це рухатися далі по відведенню військ від лінії зіткнення. У мене вже є переконання, що наступної середи ми приймемо рішення про час відведення військ у Петровському і Золотому. Остаточно вирішимо час. Я думаю, що це в нас обов'язково відбудеться", - сказав Кучма.

На запитання, чи обговорюються наступні точки, на яких має відбутися розведення військ, він зазначив, що наразі над цим працюють військові.

Читайте також: Кучма пояснив, де не місце компромісу у проблемі Донбасу

"І взагалі у перспективі, Президент, я переконаний, буде ставити це питання на "нормандській зустрічі", про відведення військ по всій лінії зіткнення", - спрогнозував Кучма.

Як повідомлялося, наступне засідання ТКГ відбудеться 18 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-