У 28-й бригаді уточнили причини смерті солдата з Одещини - ЗМІ

У 28-й бригаді уточнили причини смерті солдата з Одещини - ЗМІ

Укрінформ
Солдат 28-ї окремої механізованої бригади, житель Южного Одеської області Віктор Кандалюк загинув від кулі снайпера, виконуючи військовий обов'язок на сході України.

Про це пише Думська, уточнюючи, що у штабі з'єднання повідомили, що військовослужбовець загинув від кулі снайпера, а не від серцевого нападу, як повідомлялося раніше.

«Як показав розтин, куля калібру 7,62 потрапила під пахву, вразила легеню, і серце не витримало больового шоку, — розповів офіцер бригади полковник Олег Сидоренко. — Вчора, коли тіло щойно витягли з спостережного пункту, вхідний отвір відразу не помітили».

Прощання з воїном відбудеться у п'ятницю, 10 серпня, у його рідному місті.

Видання також уточнює, що «Віктор Кандалюк — перший житель Южного, який поліг на фронті російсько-української війни».

Читайте також: Ракета бойовиків потрапила в автомобіль військових: є загиблий і поранені

До вступу на військову службу він працював електрогазозварником у порту «Южний». У воїна залишилися мати і маленький син.

8 липня «Думська» написала, що у 34-річного жителя Південного Віктора Кандалюка зупинилося серце, коли він перебував на спостережному пункті.

«Почався обстріл, і ми побачили, що він упав. На жаль, кілька годин до Віктора не можна було добратися: працював снайпер. Зараз причини смерті встановлюються. Попередньо це був серцевий напад», — сказав товариш покійного.

Фото: Думська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-