Росія відправила на Донбас ревізорів, можуть

Росія відправила на Донбас ревізорів, можуть "полетіти погони" - розвідка

Укрінформ
Група армійських інспекторів з РФ приїхала на окупований Донбас, щоб розслідувати втрати техніки та особового складу. А російських офіцерів-"радників" через некомпетентність відсторонено від управління підрозділами.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"До окупованого Донбасу приїхала група інспекторів російської армії, що проводять розслідування з приводу втрати особового складу та техніки підрозділами РЕБ та РЕР. За інформацією розвідки штабу АТО, минулого тижня в районі населеного пункту Сміле, що на Луганщині, противником втрачено новітній зразок техніки РЕБ російського виробництва – станцію постановки завад Р-330Ж "Житель", - зазначили в прес-центрі штабу АТО.

Втрату військового майна намагались "списати" на обстріли силами Антитерористичної операції, у що, очевидно, не повірили й російські куратори. У розвідці штабу припускають, що техніка РЕБ могла бути знищена внаслідок нехтування елементарними пожежними нормами, або ж через некомпетентність російських "радників", по яких і призначено розслідування.

Читайте також: В "ЛНР" поширюють фейки про "спиртовий теракт української ДРГ"

"На час проведення розслідування кадрових російських військових відсторонено від управління підрозділами. Тимчасово їхні обов’язки виконуватимуть місцеві найманці, аж доки з Росії не прибуде заміна", - зазначили у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-