У канадському Едмонтоні діаспора провела великодній концерт і ярмарок

У канадському Едмонтоні діаспора провела великодній концерт і ярмарок

Фото, відео
Укрінформ
Організація українок Канади ім. Ольги Басараб в Едмонтоні, столиці канадської провінції Альберта, організувала великодній концерт і благодійний ярмарок «Весняний Цвіт та Дух України».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомили Генеральне консульство України в Едмонтоні й Організація українок Канади ім. Ольги Басараб в Едмонтоні.

У концерті, зокрема, взяли участь три групи дитячого театру-студії «Джерело», музичний ансамбль «Рута», драматичний театр «Сузір‘я» від УНО м. Едмонтон.

На заходах був присутній генконсул України Олександр Данилейко. Під час свого виступу він подякував організаторам та усім волонтерам, хто долучився до підготовки та проведення культурної події.

Також Данилейко закликав продовжувати підтримку України й українського народу у боротьбі проти російської агресії.

Зауважується, що всі зібрані кошти від ярмарку та проведеного аукціону підуть на підтримку гуманітарних потреб в Україні та допомогу Збройним силам України.

Нагадаємо, в Едмонтоні до 209 дня народження Великого Кобзаря відбувся шевченківський концерт «Свою Україну любіть», під час якого на допомогу ЗСУ зібрали 4,5 тис. доларів. 

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton, Ukrainian Women's Organization of Canada, Edmonton Society / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-