Доки Крим залишатиметься окупованим, росіяни не почуватимуться там у безпеці – представник ГУР

Доки Крим залишатиметься окупованим, росіяни не почуватимуться там у безпеці – представник ГУР

Укрінформ
Вибухи на військово-логістичних об’єктах у Криму свідчать: доки Крим залишатиметься окупованим, росіяни не зможуть почуватися там у безпеці.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк.

«Нещодавнє знищення російських крилатих ракет “Калібр” у Джанкої під час їхнього транспортування залізницею, систематичні вибухи на інших військово-логістичних об’єктах окупанта, включно з минулорічним руйнуванням кількох секцій мосту через Керченську протоку, свідчать: доки Крим залишатиметься окупованим, росіяни не зможуть почуватися там у безпеці», - зазначив він.

Черняк зауважив, що внаслідок «бавовни» в Криму фіксувались випадки переміщення окупантами частини технічного персоналу чф до Новоросійська, розосередження російської авіації на півострові, посилення протиповітряної оборони.

Читайте також: У Криму потяг зіткнувся з автівкою, четверо загиблих

«Окупанти почали серйозніше ставитися до загрози для своїх суден та інших військових об’єктів, але ми знаємо як про сильні, так і про слабкі аспекти оборони росіян у Криму, - додав представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня у селищі Гвардійське Сімферопольського району, де розташована російська військова авіабаза, пролунав потужний вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-