Чернігівська фабрика шиє уніформу для поліцейських Німеччини та льотчиків Ірландії

Чернігівська фабрика шиє уніформу для поліцейських Німеччини та льотчиків Ірландії

Укрінформ
Чернігівська фабрика шиє уніформу для поліцейських Німеччини, льотчиків Ірландії, а також одяг американського бренду.

Про це у Фейсбуці повідомив підприємець Олександр Соколовський, передає Укрінформ.

"Минулого року одна з фабрик групи ТК – чернігівська "ТК-Стиль" відшила форму для кінної поліції Німеччини, 12 000 комплектів. І ось минулого тижня відвантажили ще одне цікаве схоже замовлення – куртки для Міністерства внутрішніх справ Німеччини. Вже не для кінних правоохоронців", – написав Соколовський.

Він зауважив, що останнє замовлення – непросте, бо вироби – багатодетальні, зі складною технологічною обробкою. Кожна одиниця перевірялася не лише при відвантаженні, а й у процесі виробництва – німецькі контролери постійно перебували на фабриці під час пошиття та моніторили всі операції.

Отримати замовлення допомогла наявність на фабриці найсучаснішого та якісного спецобладнання. Наприклад, придбання шведського ґудзикового автомата AMF REECE вартістю 27 тис. євро втричі прискорило пришивання ґудзиків.

А нещодавно на фабриці вже взяли в роботу замовлення американського бренду на 25 000 одиниць жіночого одягу, яке буде в роботі до квітня. Замовлення теж дуже відповідальне – кожна модель вибірково перевіряється представниками замовника спочатку на етапі 20% готовності, а потім – 80%.

Читайте також: Модний злам: як із банківського клерка стати модельєром

Коли цю роботу буде закінчено, повідомив Соколовський, на фабриці візьмуться на замовлення найбільшого авіаперевізника Ірландії – уніформи для авіакомпанії Aer Lingus.

Фото: Олександр Соколовський/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-