В Івано-Франківську влаштують Святу вечерю для дітей центру реабілітації

В Івано-Франківську влаштують Святу вечерю для дітей центру реабілітації

Укрінформ
В Івано-Франківську Служба у справах дітей вперше влаштує Святу вечерю для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації. Святвечір проведуть в католицькому ліцеї за участі митрополита УГКЦ Володимира Війтишина.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, передає Укрінформ.

«Вперше Служба дітей ІФ цього дня (6 січня - ред.) о 12 годині у Католицькому ліцеї влаштує Святу вечерю для діток, які не мають можливості зібратись з родиною за святковим столом. Тож святкову вечерю для діток, які на даний період перебувають в Центрі соціально-психологічної реабілітації, проведуть за участі митрополита Володимира Війтишина», - зазначив Руслан Марцінків.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу у Службі у справах дітей Івано-Франківська, Святвечір уперше планують провести майже для півсотні дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Це діти, батьки яких не виконують належним чином своїх батьківських обов’язків.

У центрі соціально-психологічної реабілітації та у містечку «Милосердя» діти можуть перебувати до 9 місяців. Якщо за цей час батьків не позбавлять батьківських прав, дітей можуть повернути в родину. В іншому випадку їм шукають нове місце проживання.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-