На Львівщині відкрили соціальну крамницю-майстерню

На Львівщині відкрили соціальну крамницю-майстерню

Фото, відео
Укрінформ
У місті Дрогобич відкрили соціальну крамницю-майстерню, де реалізовуватимуть вироби та сувеніри, виготовлені дітьми з особливими потребами.

Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради, передає Укрінформ.

«Ви знаєте, що наші діти напрочуд талановиті – виготовляють листівки, вироби з бісеру, прикраси до новорічних свят, свічки тощо. Усе це тепер можна придбати в одному місці – нашій соціальній крамниці. З іншого боку приміщення у нас відкрито інклюзивну тренінгову кухню, яка дасть змогу навчати наших вихованців елементарних нюансів куховаріння, створення солодких шедеврів та багато іншого», - зазначила ініціаторка проєкту, керівниця Добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «Надія» Ірина Дзюрах.

Нововідкрите приміщення поєднуватиме в собі кілька функцій: простір для майстер-класів, крамницю, де реалізовуватимуть вироби дітей з особливими потребами та сувеніри, а також інклюзивну тренінгову кухню.

Під час відкриття новозбудованої соціальної крамниці-майстерні провели екскурсію для влади та громади, зокрема батьків, діти яких мають інвалідність, а також освятили приміщення. До старту різдвяно-новорічних свят тут проводитимуть численні майстер-класи та реалізовуватимуть найрізноманітнішу сувенірну продукцію.

Фото та відео: Дрогобицька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-