Миколаївські школярі стали учасниками екологічного проєкту «Стартуй! Сортуй!»

Миколаївські школярі стали учасниками екологічного проєкту «Стартуй! Сортуй!»

Укрінформ
Школи міста Миколаєва долучилися до проєкту «Стартуй! Сортуй!», який закликає молодь зробити життя навколо себе більш екологічним.

Про це йдеться на сторінці Агенції розвитку Миколаєва у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Шість шкіл Миколаєва отримають набори з компостеру Compogreen Prosperplast на 800 л, ЕМ компостеру та пакету з бактеріями бокаші на 0,5 кг за активну участь в екологічному відеомарафоні «Стартуй! Сортуй!». Його мета - доєднатись до екоруху та зробити життя навколо себе ще більш екологічним. Значна частина проєкту присвячена компостуванню та органічному харчуванню», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт має свою унікальну особливість – його учасниками є одночасно сім'ї школярів та школи.

Організатори створили освітній експрес-серіал «Стартуй! Сортуй!» про звичайних героїв, проблеми навколишнього середовища та інструктаж з впровадження роздільного збору відходів вдома, який адаптований для людей з вадами слуху. Марафон супроводжувався конкурсами між навчальними закладами з цінними призами, відеолекціями та проходив у дистанційному режимі.

До проєкту долучилися 24 навчальні заклади Миколаєва та 19 закладів Дніпропетровщини.

Агенція розвитку Миколаєва вже п'ять років поспіль впроваджує різноманітні проєкти за напрямком екологічної просвіти на базі шкіл, лікарень, дитячих садків та ОСББ.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-