У Херсоні відбудеться екофест «Kherson Zero Waste»

У Херсоні відбудеться екофест «Kherson Zero Waste»

Укрінформ
У Херсоні 20 листопада у парку «Херсонська фортеця» відбудеться екофест «Kherson Zero Waste».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонської міської ради.

«Херсонців запрошують на Екофест Kherson Zero Waste. На вас чекають виступи експертів і гостей фесту, розважальна програма, розіграш екопризів, збір «екомрій» херсонців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на фестивалі будуть 5R-локації, що відповідають 5R-принципам моделі «Zero Waste» («нуль відходів»).

Ментори, представники місцевого екобізнесу і екомайстри допоможуть розібратися з ідеями безсмітництва та відповідального споживання: Refuse – відмовся від зайвого; Reduce – скорочуй потрібне; Reuse – використовуй повторно; Recycle – переробляй; Rot – компостуй.

Перші 100 відвідувачів фесту, які пройдуть квест «5 кроків Zero Waste», отримають екопризи.

Окрім цього, під час фесту відбудеться старт адвокаційної ZeroWaste-кампанії у Херсоні – збір підписів херсонців на підтримку петиції з приєднання міста до міжнародної програми «Zero Waste Cities». Передбачені розваги для дітей – екотанці, екоігри, екоміми – «усе для того, щоб наші діти відчували себе екощасливими».

Головні партнери фестивалю: Херсонська міська рада, Управління освіти і науки Херсонської ОДА, Херсонська районна рада, учнівська екокоманда #ZWSХерсон, ТОВ «ГРІН ЛАЙН СВ».

Захід відбудеться у парку «Херсонська фортеця», поблизу колишнього «Лебединого озера». Триватиме фестиваль з 11 до 15 години, додали в міській раді.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-