На Львівщині відбулася веломадрівка «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони»

На Львівщині відбулася веломадрівка «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони»

Фото
Укрінформ
У межах проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» велосипедисти зі Львова здійснили подорож до Верещиці та відвідали ведмежий притулок у Домажирі.

Про це повідомляє управління туризму та курортів Львівської ОДА, передає Укрінформ. 

Участь в проєкті взяли 30 учасників. До ведмежого притулку «Домажир» їх довезли автобусом, а вже від нього до Верещиці учасники добиралися велосипедами.   Вони мали сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР-тест, а також зберігали відповідну дистанцію. Колону велосипедистів супроводжувала патрульна поліція області.

Дослідження показують, що у велосипедистів, які проїжджають 30 кілометрів на тиждень, ризик розвитку серцевих захворювань знижується наполовину. Поїздки на велосипедах зупиняють варикоз, тренують зір, покращують роботу легень, зміцнюють імунітет та сон, знижують вагу і стрес, збагачують людину ендорфінами – гормонами щастя та задоволення.

Читайте також: Як правильно велоподорожувати: даємо поради початківцям

Проєкт «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» реалізується у партнерстві з Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна», департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Яворівським НПП, Любельським воєводством, Розточанським національним парком за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Фото: Львівська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-