На Тернопільщині стартував відеоконкурс рухової активності

На Тернопільщині стартував відеоконкурс рухової активності

Укрінформ
Відкритий відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» триватиме до 15 листопада. Відеоролики повинні відображати рухову активність.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці обласного управління молоді, спорту та іміджевих проєктів.

Відеоролики, надіслані на конкурс, повинні відображати рухову активність на свіжому повітрі або в приміщенні. Роботи мають бути авторськими, а участь можуть брати усі бажаючі, без вікових обмежень.

Зазначається, що відеороботи авторів опублікують у Фейсбуці на сторінці обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможцю та призерам вручать медалі, відзнаки та сувенірну атрибутику з логотипом згаданого Центру.

Читайте також: Як воркаут змінив сільську громаду

Як повідомляв Укрінформ, згідно з Національною стратегією з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» передбачено створення умов для підвищення рівня залучення населення до оздоровчої рухової активності. Це сприятиме зменшенню ризику виникнення неінфекційних захворювань - основної причини високих показників передчасної смертності в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-