Амбасадори проєкту «Кіно просто неба» зустрілись з переможцями конкурсу від МХП

Амбасадори проєкту «Кіно просто неба» зустрілись з переможцями конкурсу від МХП

PR
Укрінформ
У межах Національного туру «Кіно просто неба» відбулась зустріч амбасадорів проєкту Богдана  Бенюка, Ірми Вітовської та Ахтема Сеітаблаєва з переможцями конкурсу #дивисьукраїнськезМХП.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

Переможці конкурсу – учасники з різних куточків України, яких обрали серед сотні щасливчиків,  що протягом літа фотографувались у своєму населеному пункті під час туру біля фотозони чи біля кіномобіля, ділилися своїми враженнями у соціальних мережах за хештегом #дивисьукраїнськезМХП.

«Дуже приємно розвивати маленькі містечка та села через такі проєкти. Протягом літа ми мали змогу подарувати людям справжнє «кінодиво». Національний тур «Кіно просто неба» завершився рекордами України. Це було насичено та надзвичайно: 12 кіновікендів на 43 локаціях туру у 10 областях України зібрали близько 50 000 глядачів. Протягом туру були продемонстровані 122 сеанси з 12 повнометражних та 26 короткометражних фільмів. Особлива вдячність МХП за можливість реалізувати такий масовий проєкт. Сподіваюсь на плідну працю протягом кінотуру у 2022 році», - зазначив голова правління Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» Андрій Різоль.

У межах зустрічі гості відвідали центральний офіс МХП та поспілкувались з відомими українськими артистами, а також мали унікальну можливість подивитись короткометражні фільми Проєкту «Дивись українське!». 

«Хочу висловити слова вдячності та безмежного щастя МХП за те, що спонукають людей до розвитку, до проактивної позиції. Компанія, що розвивається та надає змогу розвиватись іншим. Протягом усього кінотуру, я, разом із командою їздив містами та містечками України і бачив, як світяться очі в людей, коли вони відвідували кінопокази. Не у всіх маленьких населених пунктах є кінотеатри, а вся творча група, разом із МХП дала людям можливість побувати у справжньому святі кіна. Для них – це така безмежна радість, неймовірні емоції та незабутні враження», – підкреслив народний артист України Богдан Бенюк.

Читайте також: МХП вчетверте підтримав міжнародну премію Global Teacher Prize Ukraine

Як повідомлялося, Національний тур «Кіно просто неба» реалізується Фондом «МХП – Громаді» у партнерстві з Асоціацією «Сприяння розвитку кінематографа в Україні - дивись українське!» та за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Партнерами Національного Туру «Кіно просто неба» є: Райффайзен Банк Аваль, Компанія «Делойт» в Україні, Українська кіноакадемія, UA: Суспільне мовлення, компанія «Вавілон», Еспресо TV. 

Фото з відкритих джерел  та МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-