Дорогами Львівщини та Закарпаття відбудеться аматорська велогонка «TOUR de ONUR»

Дорогами Львівщини та Закарпаття відбудеться аматорська велогонка «TOUR de ONUR»

Укрінформ
Дорогами Львівщини та Закарпаття 30 вересня - 3 жовтня відбудеться аматорська шосейна велогонка «TOUR de ONUR», на яку зареєструвалися 312 учасників.

Як передає Укрінформ, про це повідомили на пресконференції організатори гонки, йдеться на сайті Львівської ОДА.

«Змагання проводять вже вдруге, цього разу зареєструвалися для участі 312 учасників з різних областей України (в основному – з Львівської та Київської), а також з Туреччини, Молдови, Білорусі та Польщі», - йдеться у повідомленні.

За словами начальниці відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту Львівської ОДА Ольги Козій, маршрут змагань пролягає через село Урич (заповідник «Тустань»), село Сянки та через територію Закарпатської області.

Реєстрація на гонку закінчилася місяць тому. Найбільше учасників – чоловіки віком до 35 років (близько 120 осіб), чоловіки 35-40 років – 50 людей, чоловіки від 45 років і більше – теж близько 50 осіб. Жінок – 48 осіб (до 35 років). Реєстрація платна – перші 50 учасників сплачують 700 грн, наступні учасники – 1100 грн і 1500 грн (один внесок за всі 4 дні змагань).

Організаторами гонки виступає компанія «Онур Груп» разом з ГО «West Road Cycling», організаційна підтримка – Львівська та Закарпатська облдержадміністрації.

У перший день відбудеться командна гонка (52 команди від 4 до 6 учасників стартують кожні 2 хв); у всі інші дні проходитимуть індивідуальні гонки.

Читайте також: Як правильно велоподорожувати: даємо поради початківцям

Переможці змагань отримають кубки, медалі та пам’ятні футболки. Окрім того, їм подарують продукцію одного з українських брендів – сумки, виготовлені в результаті ресайклінгу різних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-