Рівненські казкарі вперше покажуть вистави на Волині

Рівненські казкарі вперше покажуть вистави на Волині

Укрінформ
Актори Рівненського академічного обласного театру ляльок прибули на Волинь, де упродовж тижня показуватимуть маленьким жителям краю  вистави.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор-художній керівник театру ляльок Володимир Данилюк.

«Цього року ми вперше реалізовуємо проєкт «Візок казок. Мандри Українським Поліссям» та плануємо відвідати 30 сіл. Цифра символічна, приурочена до  30-ї річниці Незалежності.  У рамках проєкту наші актори показують дітям веселе музично-розважальне театральне костюмоване дійство з казковими героями, складанням мапи України з пазлів, вікторинами, загадками про нашу країну. Самі ж вистави демонструються із пересувної сцени «Візка казок» - оригінального мобільного модуля, що за потреби змінює свої форми», — розповів Данилюк.

За його словами, сьогодні лялькарі вже показали казкову виставу волинським дітлахам із села Чарторийськ, провели з ними інтерактивні ігри, майстер-класи зі створення ляльки-рукавички та ляльки-маппет, фотосесію  тощо.

Читайте також: В дитячій бібліотеці Луцька створили блогер-студію

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Візок казок. Мандри Українським Поліссям» реалізується в Житомирській, Рівненській та Волинській областях за підтримки Українського культурного фонду.

Фото: Наталія Гуріна, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-