В дитячій бібліотеці Луцька створили блогер-студію

В дитячій бібліотеці Луцька створили блогер-студію

Укрінформ
У Луцьку при центральній дитячій бібліотеці створили блогер-студію, де охочі зможуть навчитися створювати цікавий і якісний контент для соціальних мереж.

Про це із посиланням на завідувачку бібліотеки Ніну Бочарову повідомляє у Фейсбуці департамент культури Луцької міської ради, передає Укрінформ.

«Багато початківців дивляться на найкращих блогерів і думають, що ніколи не зможуть такого досягти. Мета студії - відкрити таку можливість відвідувачам бібліотеки, як дорослим, так і підліткам», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві відкрили перший бібліотечний інклюзивний центр

Як зазначили в закладі, на першій зустрічі у бібліотеці-студіі ДіМ секретами буктюберства ділився Володимир Каліш. Цей учень 4-го класу луцької гімназії є рекордсменом національного проєкту «Книга рекордів Украіни» як наймолодший в Україні модератор зустрічей з дитячими письменниками. Про навички акторської майстерності, необхідні під час підготовки і зйомки сюжетів, розповів керівник зразкової театральної студії «Бешкетники» Вадим Хаінський. Учасники зустрічі переглянули матеріали юних блогерів, а також буктрейлери читачів бібліотеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-