На фестивалі «Молодвіж» у Львові можна буде зробити тест на ВІЛ/СНІД і вакцинуватися

На фестивалі «Молодвіж» у Львові можна буде зробити тест на ВІЛ/СНІД і вакцинуватися

Укрінформ
У Львові 4-5 вересня відбудеться масштабний всеукраїнський молодіжний захід — «Молодвіж!Voice it». На фестивалі можна буде зробити тест на ВІЛ/СНІД, одразу отримати анонімний результат та вакцинуватися.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«На території будуть діяти різні цікаві локації. Зокрема, буде можливість пройти тестування на ВІЛ/СНІД та одразу отримати анонімний результат, відвідати майстер-клас по презервативах від проєкту «Dialog hub», завітати до Молодіжного бару та відверто поговорити про важливе завдяки партнерам заходу — проєкту «Мріємо та діємо», побувати у політклубі від УКУ, взяти участь у вільному мікрофоні від U-report Ukraine та не проспати ніч факапів», - зазначають організатори.

Читайте також: На Закарпатті меломан влаштовує вінілові вечірки у несподіваних місцях

Цьогоріч тема заходу — можливість висловлюватись. Організатори наголошують: «Щоб не довелось кричати — не мовчи! Запрошуємо кожного охочого приєднатися до п’яти тематичних блоків: мовчи [або ні], шепочи [або ні], говори [або ні], кричи [або ні], реви [або ні]».

Фестиваль «Молодвіж» пройде на території !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26). Вхід - безкоштовний.

Організатори зазначають, що при вході всім відвідувачам робитимуть експрес-тест на коронавірус. Крім того, під час заходу на одній з локацій розмістять пункт вакцинації, де можна буде зробити щеплення COVI-19. Безпосередньо на місці можна уточнити, які вакцини наявні. У приміщеннях потрібно буде дотримуватися маскового режиму, на всій території — зберігати соціальну дистанцію.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-