На Донеччині ще в трьох містах відкрили активні парки

На Донеччині ще в трьох містах відкрили активні парки

Фото
Укрінформ
На Донеччині відкрили чотири активні парки в містах Бахмут, Дружківка та Костянтинівка.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

«Чотири активні парки відкрили на Донеччині: два у Бахмуті, по одному у Костянтинівці та Дружківці 10 серпня», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що перший активний парк у Бахмуті відкрили на базі комплексного майданчика по вулиці Ювілейній, другий – у нижньому парку поблизу стадіону «Металург». У Костянтинівці для тренувань у вільний час доступна локація в парку по вулиці Абрамова, у Дружківці – в парку по вулиці Соборній.

Представники спортивної спільноти Бахмута, Костянтинівки та Дружківки продемонстрували всім присутнім, як правильно і з користю для себе користуватися тренажерами та іншим устаткуванням.

Читайте також: На Тернопільщині облаштують відпочинкову зону «На хвилях Дністра»

В ОДА нагадали, що  соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» ініційовано Президентом України у 2021 році з метою зробити спорт ближчим до людей.

На Донеччині старт соціальному проєкту «Активні парки – локації здорової України» дали 23 липня в краматорському парку ім. О.С. Пушкіна, потім 5-6 серпня такі локації відкрили в міському сквері Мар’їнки та парку «Веселка» у Маріуполі. Усього на Донеччині планується створити близько 40 активних парків. 

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-