Екстрена медицина Сумщини отримала 15 нових спецавтомобілів

Екстрена медицина Сумщини отримала 15 нових спецавтомобілів

Фото
Укрінформ
На Сумщині підрозділи обласного центру екстреної медичної допомоги отримали в користування 15 нових автомобілів, 24 смартфони та 17 холодильників.

Про це повідомила пресслужба Сумської ОДА, передає Укрінформ.

"Ключі від 15 сучасних "швидких", оснащених обладнанням, необхідним для надання екстреної медичної допомоги хворим і потерпілим, отримали представники підрозділів Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Окрім автомобілів, для підрозділів Центру також закупили 24 нові смартфони та 17 холодильників", - ідеться у повідомленні.

За словами голови ОДА Дмитра Живицького, шість нових автівок - це реанімобілі. Транспорт поїде і в прикордонні громади, і в "глибинку", і в населені пункти, через які проходять державні дороги.

Читайте також: У Львові лікарня швидкої меддопомоги закупила надсучасне обладнання

Як додав начальник управління охорони здоров'я ОДА Сергій Бутенко, 10 автомобілів купили за 11 млн грн, отриманих від господарської діяльності Центру, а 10 машин загальною вартістю 18 млн грн надійшли від Міністерства охорони здоров’я. Смартфони й холодильники теж придбали за кошти від госпдіяльності медичного закладу.

У Сумській ОДА зазначили, що передача медикам нових автомобілів цього року відбулася вже вдруге. У лютому центр за 47 млн грн власних коштів придбав 24 одиниці спеціалізованого транспорту.

Фото з відкритих джерел та sm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-