«Сіверська брама»: на Чернігівщині стартував всеукраїнський національно-патріотичний форум

«Сіверська брама»: на Чернігівщині стартував всеукраїнський національно-патріотичний форум

Укрінформ
У селищі Седневі Чернігівської області розпочався триденний всеукраїнський національно-патріотичний форум "Сіверська брама". По новий досвід на нього прибули представники вишкільних та молодіжних центрів з усієї України.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила директорка Чернігівського обласного молодіжного центру Ірина Сімонова.

"У форумі беруть участь ті, хто займається національно-патріотичним вихованням молодого покоління. Ми очікуємо на класних спікерів із Житомирщини, Черкащини, Івано-Франківська, Волині, які розкажуть про свій досвід, проведуть воркшопи і майстер-класи. Також залучаємо наших партнерів з Українського інституту національної пам’яті та Міністерства ветеранів", - розповіла вона.

Читайте також: «Мистецька резиденція замку Краснодвір»: проєкт об’єднає творчих дітей трьох областей

За словами Сімонової, мова на форумі йтиме, зокрема, про пластовий рух, роботу молодіжних об’єднань, які відіграють помітну роль в суспільно-політичному житті країни, та створення можливостей для такої роботи на місцях.

Сімонова додала, що форум "Сіверська брама" на Чернігівщині проводиться вже вдруге і триватиме з 4 по 6 серпня. Торік він мав регіональний масштаб, а в цьому році, за підтримки Міністерство молоді та спорту України і профільного в області департаменту, став всеукраїнським. Організували захід на базі седнівського дитячого табору "Дивосвіт".

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-