В Одесі збудують медичний центр для надання допомоги населенню під час пандемій

В Одесі збудують медичний центр для надання допомоги населенню під час пандемій

Укрінформ
Медичний центр буде створено в Одесі австрійською компанією Vamed, що наразі супроводжує переоснащення новітнім медобладнанням Ізмаїльську інфекційну лікарню та Інститут очних хвороб ім.Філатова.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі Одеської облдержадміністрації.

«Голова облдержадміністрації Сергій Гриневецький погодив старт цього міжнародного пілотного проєкту з виконавчим директором концерну Fresenius Vamed Матіасом Кьолером, якому підпорядкована компанія Vamed», - зазначили в ОДА.

Компанія Vamed має досвід будівництва медичних центрів у 95 країнах світу, зокрема, створила національний дослідний центр здоров’я матері та дитини в Астані (Казахстан), медичний центр у Тріполі (Лівія), клініку на 40 місць в Австрії та інші об'єкти охорони здоров'я, в яких застосовані новітні технології.

Читайте також: У Львові гінекологічну операцію виконав робот

Як повідомлялося, в одеських медичних закладах протягом 2020-21 років було розгорнуто для лікування інфікованих COVID-19 понад 1 тисячу ліжок - близько третини всього лікарняного фонду міста. Через це істотно скорочено кількість ліжок у кардіологічних та інших відділеннях медзакладів.

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-