Фон дер Ляєн і Байден обговорили подальшу підтримку України

Фон дер Ляєн і Байден обговорили подальшу підтримку України

Укрінформ
Україна потребує постійної міжнародної підтримки, яка є життєво важливою для протистояння українського народу російській агресії в Європі та його боротьби за принципи свободи й демократії.

Про це йшлося під час телефонних переговорів у понеділок президента США з главою Європейської комісії, повідомили в Білому домі.

«Президент Байден спілкувався сьогодні із президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, щоб обговорити спільну непохитну підтримку України в її протистоянні російській агресії», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Сенат США підтвердив голосування пакета з допомогою Україні у вівторок

Фон дер Ляєн, зі свого боку, привітала президента США з недавнім ухваленням Палатою представників додаткового фінансування потреб національної безпеки, «яке стане важливим для задоволення нагальних потреб України на полі бою, коли буде прийняте Сенатом і підписане президентом Байденом у якості закону».

Читайте також: Байден запевнив Зеленського, що негайно підпише закон про допомогу Україні

Сторони також наголосили, наскільки постійна міжнародна підтримка є життєво важливою для боротьби України за свободу.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Джо Байден поспілкувався телефоном з Президентом України Володимиром Зеленським. Американський лідер при цьому запевнив, що без зволікань підпише законопроєкт із допомогою Україні, як тільки він надійде від Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-