Туск: Для російських колаборантів не буде жодних поблажок

Туск: Для російських колаборантів не буде жодних поблажок

Укрінформ
Для осіб, які колаборують з російськими спецслужбами, не буде жодних поблажок.

Про це написав у Фейсбуці глава польського уряду Дональд Туск, передає Укрінформ.

“Поляк, який планував замах на Президента Зеленського і який діяв у співпраці з російськими спецслужбами, арештований два дні тому. Білорус, який працював на росіян і замовив двом полякам замах на соратника Навального – затриманий. Ті, хто мали скоїти замах, також вже перебувають під вартою. Вони пов'язані з середовищем футбольних ультрас. І це тільки у квітні. Жодних поблажок для колаборантів російських служб не буде. Ми випалимо залізом будь-яку зраду і спробу дестабілізації”,- написав Туск.

Читайте також: У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського

Як повідомлялося, за результатами тісної взаємодії Служби безпеки, Офісу генерального прокурора України та польських органів правопорядку затримано громадянина Польщі, який пропонував спецслужбам РФ співпрацю у здійсненні замаху на Президента України Володимира Зеленського.

У п’ятницю стало відомо, що спільними зусиллями польських та литовських спецслужб затримані двоє поляків, які 12 березня у Вільнюсі скоїли замах на російського опозиціонера Леоніда Волкова. Нападниками виявилися громадянами Польщі, їх було затримано ще 3 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-