Путін «проґавив» теракт ісламістів поблизу Москви й тепер відволікає увагу заявами про F-16 - глава МЗС Італії

Путін «проґавив» теракт ісламістів поблизу Москви й тепер відволікає увагу заявами про F-16 - глава МЗС Італії

Укрінформ
Російський диктатор Володимир Путін "проґавив" теракт ісламістів поблизу столиці й тепер намагається відвернути від цього увагу своїми заявами про намір "атакувати" винищувачі F-16, які планується передати Україні, також і на аеродромах країн НАТО.

Як передає Укрінформ з посиланням на ANSA, про це заявив міністр закордонних справ, віцепрем’єр-міністр Італії Антоніо Таяні в ефірі телеканалу Rai1.

"Це виглядає як велика пропаганда: Росія справила погане враження, коли відбувалася атака (терористів "Ісламської держави" у Підмосков’ї – ред.), мені здалося дивним, що (спецслужби) не зупинили її", - прокоментував Таяні про погрозу Путіна атакувати аеродроми країн НАТО.

За його словами, тепер Путін намагається "відвернути увагу".

Читайте також: Теракт у «Крокусі»: у РФ затримали ще одного підозрюваного і знову заявили про «український слід»

"Зараз він намагається відвернути увагу. Я не думаю, що Путін хоче світової війни, в тому числі тому, що він її не виграє", - заявив італійський урядовець.

Як повідомлялося, напередодні російський лідер Володимир Путін заявив, що Росія буде "знищувати" винищувачі F-16, передача яких планується країнами НАТО Україні. При цьому, він сказав, що ці літаки будуть "легітимною ціллю", якщо вони "застосовуватимуться з аеродромів третіх країн".

Фото: ANSA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-