Мирний громадянський протест у РФ наразі не працює - російські добровольці

Мирний громадянський протест у РФ наразі не працює - російські добровольці

Укрінформ
Наразі у РФ мирний громадянський протест не працює, і збройна боротьба - це єдиний спосіб там відстоювати свою свободу.

Про це під час пресконференції в Укрінформі заявив боєць Сибірського Батальйону на позивний "Холод".

"Все більше і більше людей розуміють, що збройна боротьба - це, на жаль, єдиний спосіб. Спеціальна виборна операція Путіна, думаю, це нам всім ясно показала. На жаль, наразі відстоювати своє право на вибір, на свободу совісті, віросповідання і просто на свободу як нормальної людини у РФ можна і треба лише зі зброєю у руках. Мирний протест на працює. Громадянське суспільство без зброї у руках не працює", - заявив він.

Командир та засновник РДК Денис (позивний "Whiterex") зазначив, що всі зусилля несистемної російської опозиції мають бути направлені на підтримку воюючих російських підрозділів - йдеться про РДК, про їхніх соратників, про представників легіону "Свобода Росії" тощо.

"Бо ми знаходимося на вістрі атаки. Ми є тим самим наконечником спису, яке має пройняти серце путінського режиму і, можливо, безпосередньо серце Путіна. Тому ми проти будь-якої метушні, якихось незрозумілих безсенсових заяв, пустих акцій, які у своєму підсумку не призводять до фактичному посиленню наших підрозділів. Немає ніякої боротьби, окрім збройної", - сказав Денис.

Читайте також: Російські добровольці анонсували розширення своєї визвольної операції

Представник РДК поінформував, що, на щастя, багато представників несистемної опозиції це визнають.

"Є люди, які зрозуміли, що ми виконуємо єдину можливу ефективну роботу - безпосередньо війну проти режиму. І якщо вони у цій війні у такій же формі збройної боротьби не готові приймати участь, значить, вони мають нам допомагати. Або їм не варто називати себе російською опозицією", - вважає "Whiterex".

Читайте також: Російські добровольчі підрозділи розповіли, звідки беруть зброю

Як повідомлялося, речник Державного департаменту США Ведант Пател заявив, що переобрання Володимира Путіна на так званих "виборах" у РФ відбулося в умовах репресій і що ці "вибори" не можуть називатися демократичними.

Фото Павла Багмута

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-