Корея посилить контроль за експортом до Росії та Білорусі

Корея посилить контроль за експортом до Росії та Білорусі

Укрінформ
Південна Корея планує посилити експортний контроль щодо санкційних товарів, які заборонено постачати до Росії та Білорусі.

Про це повідомляє Yonhap з посиланням на міністерство торгівлі, промисловості та енергетики Південної Кореї, передає Укрінформ.

"Міністерство посилить здійснення експортного контролю у співпраці з відповідними організаціями, оскільки буде більше спроб ухилитися від експортного контролю, і кількість поставок обхідними шляхами зросте", - йдеться в заяві міністерства.

Як зазначається, відомство особливо зосередиться на моніторингу експорту "високопріоритетних товарів", у тому числі мікросхем, які можуть бути застосовані до безпілотників.

Південна Корея також докладе зусиль для інформування експортерів про оновлений список контрольованої продукції, щоб запобігти несанкціонованому експорту через недостатню обізнаність, заявили в міністерстві.

Читайте також: Посол: Україна і партнери шукають механізми контролю над постачанням чипів до РФ

Як повідомляв Укрінформ, Південна Корея минулого тижня посилила експортний контроль за 682 товарами подвійного призначення до Росії та Білорусі через санкції.

Також у МЗС країни повідомили, що південнокорейська компанія Daesung International Trading, на яку США наклали санкції за ймовірні зв’язки з Росією, зараз знаходиться під розслідуванням у самій Південній Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-