Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування

Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування

Укрінформ
Міністр оборони США Ллойд Остін повернувся до повноцінного виконання обов’язків після чергової госпіталізації і нетривалого періоду реабілітації.

Про це повідомили в четвер у американському оборонному відомстві, передає Укрінформ.

«Міністр оборони Ллойд Остін сьогодні повернувся до роботи в Пентагоні»,- зауважили в міністерстві.

Зазначається, що впродовж останніх днів Остін працював з дому, після того як 13 лютого його виписали з Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда.

Читайте також: Остін запевнив, що почувається добре та має гарні прогнози лікарів

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що очільник відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Глава міноборони США виконував обов’язки з лікарні, а потім з дому. Наприкінці січня він повернувся до роботи в Пентагоні, однак згодом зізнався, що продовжує відчувати біль.

Остін був повторно госпіталізований 11 лютого «зі скаргами на дискомфорт і занепокоєння через проблеми з сечовим міхуром». 12 лютого проблема була усунена за допомогою нехірургічних процедур.

У середу, 14 лютого, глава Пентагону взяв участь у засіданні Контактної групи з питань оборони України в онлайн-форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-